Vraag en Antwoord

hoe lang is mijn WonderWijven sleutelhanger of mijn ondernemerssticker geldig?

Zowel de sleutelhanger als de ondernemerssticker zijn 1 jaar geldig en dit voor het lopende jaar.

zijn er voorwaarden verbonden aan het "surpluske"?

Het aangeboden “surpluske” is een vrije keuze van de ondernemer. Vanuit de intentie om waarde te creëren voor je klant en respect voor de diensten die je aanlevert, vragen we uitdrukkelijk om géén kortingen aan te bieden.

wat als ik als ondernemer mijn diensten op meerdere locaties aanbiedt?

Wanneer je ervoor kiest om met al je verschillende locaties op de Clique Magique kaart te verschijnen, koop dan per locatie een ondernemerssticker.

wordt het "surpluske" gecommuniceerd?

Vanuit onze intentie om een Pipi Langkous effect met bijhorende verwondering te creëren wordt het aangeboden “‘surpluske” niet gecommuniceerd. Dit laat je als ondernemer ook toe om er variatie in te brengen, bv. bij terugkerende klanten.

wat als ik als ondernemer niet vanop een vastgelegde locatie werk?

Werk je bv. als reizend ondernemer zonder vaste locatie, dan kennen we je toe aan 2 categorieën met adres Magische Vallei in Nederland, zo verschijn je toch mee zichtbaar op de Clique Magique kaart. 

kan ik zelf een verdeler worden van de sleutelhangers?

Nee, de sleutelhangers worden enkel te koop aangeboden in de webshop van WonderWijven vzw.

hoe vermijden we dat ondernemers met elkaar gaan concurreren via het "surpluske"?

Vanuit het WonderWijven gedachtegoed, gaan we niet uit van concurrentie want er is voor iedereen voldoende. Ontdek hoe je jezelf kan onderscheiden of specialiseren en maak het verschil vanuit wie je bent en wat je daarmee doet.

hoe kunnen WonderWijven mij als ondernemer terugvinden op de Clique Magique kaart?

WonderWijven kunnen zoeken op een specifieke locatie, of in de buurt ervan, op een specifieke categorie of een combinatie van beide. Zoekt iemand specifiek naar jou, dan kan dat ook door te zoeken op je geregistreerde bedrijfsnaam.

wie kan de sleutelhanger aankopen?

De sleutelhanger zal voornamelijk enkel aangekocht worden door WonderWijven omdat de aankondiging ook enkel gebeurt in de facebook groep WonderWijven. We kunnen niet uitsluiten dat andere mensen (bv. WonderWijven maar zonder facebook of niet WonderWijven) toch een sleutelhanger kopen.

wie kan de ondernemerssticker aankopen?

Op het aankopen van de ondernemerssticker wordt een kleine controle uitgevoerd of je lid bent van de WonderWijven facebook groep, dit na registratie van je aanmelding voor de Clique Magique.

betaal ik evenveel wanneer ik mijn sleutelhanger/ondernemerssticker aankoop in het midden van het jaar?

Koop je je sleutelhanger of ondernemerssticker (bv) pas in de helft van het jaar, dan blijft de aankoopprijs dezelfde om administratieve overlast te vermijden.

kan er een factuur opgemaakt worden voor de aankoop van mijn ondernemerssticker?

Ja, bij aanmelding voor de Clique Magique geef je alle nodige facturatiegegevens in en ontvang je een factuur. Na betaling word je toegevoegd aan de Clique Magique en verschijn je op de website + krijg je toegang tot een nieuwe besloten facebook groep voor ondernemende WonderWijven.

is er een plan om de ondernemers die lid zijn van Clique Magique in het licht te zetten?

ja, er is een plan. Je ontdekt het van zodra je lid wordt van de Clique Magique

HOE KAN IK WIJZIGINGEN DOORGEVEN NA REGISTRATIE?

Strikt noodzakelijke wijzigingen (adreswijziging en wijziging website) kunnen doorgegeven worden via mail aan welkom@wonderwijven.be! De beste keuze is echter om deze wijzigingen door te geven bij hernieuwing van je jaarlijks lidmaatschap van de Clique Magique. 

Kan mijn ondernemerssticker buiten hangen in de regen?

De sticker is een outdoor sticker en waterdicht.

?

Nog vragen? Stel ze via mail aan ann@cliquemagique.be!